Aardewerkfabriek Meintema voor aardewerk potten en vazen

Aardewerkfabriek Meintema in Vriezenveen is al meer dan 35 jaar een toonaangevende pottenbakker, waarbij het vakmanschap in het pottenbakken door de jaren heen een sterke positie in Overijssel heeft ingenomen. Wij fabriceren en leveren diverse soorten aardewerk bloempotten, vazen en schalen aan groothandels, tuincentra, kwekers, opplanters en aan de retail.

Bent u groothandel in woondecoratie?

Op onze website bieden wij u, als groothandel in woondecoratie, bloemen, vazen of aardewerk, diverse decoratie artikelen binnen ons assortiment aardewerk bloempotten, schalen en vazen.  Kiest u voor hoge kwaliteit en origineel vakmanschap binnen uw woningdecoratie assortiment, dan biedt aardewerkfabriek Meintema u de meeste keuze tegen excellente condities!

Aardewerk bloempotten

Onze aardewerk bloempotten zijn er in vele soorten en maten. Met ons breed assortiment passen deze bloempotten als woningdecoratie in elk interieur. Als familiebedrijf in pottenbakken staan wij garant voor onze hoge kwaliteit. Al onze bloempotten worden op ambachtelijke wijze in onze aardewerkfabriek geproduceerd.

Aardewerk vazen

Onze aardewerk vazen  kunt u in alle gewenste maten en kleuren bestellen. Juist de grote vazen nemen gretig aftrek, omdat deze aardewerk vazen voor diverse doeleinden binnenshuis gebruikt worden. Zowel als decoratie vazen als voor bloemen en planten.

Aardewerk schalen

De aardewerk schalen zijn ook in elk gewenst formaat, aantal en kleur door ons rechtstreeks uit de aardewerkfabriek te leveren.  Een aardewerk schaal wordt ook veel als decoratie voor in huis gebruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Kies ook uit ons ruim assortiment aardewerk bloempotten, vazen en schalen"