Aardewerk vazen

Aardewerkfabriek Meintema fabriceert ook de mooiste (decoratie) aardewerk vazen in verschillende modellen, hoogtes en kleuren. Deze vazen van hoge kwaliteit keramiek zijn een eyecatcher in elk interieur.

Grote vazen

Grote vazen  zijn erg in trek als home decoratie, omdat deze decoratie vazen voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. De laatste jaren zijn hoogwaardige kunstbloemen en stukken bijna niet meer van echt te onderscheiden. Deze komen helemaal tot hun recht in een grote of hoge vaas. Door de grote variatie in ons assortiment aardewerk vazen, passen deze bij de trends en vraag uit de markt.

U bent groothandel in vazen en home decoratie?

Als groothandel in vazen, potten en schalen bent u wellicht op zoek naar een fabrikant en leverancier van aardewerk potten en vazen. Binnen onze aardewerkfabriek fabriceren wij dagelijks diverse vazen voor de groothandel, retail, decoratiewinkels en diverse tuincentra. U kunt altijd een afspraak maken om onze collectie vazen te bekijken en om de juiste keuze te kunnen maken.

Keramische vazen, potten en schalen

Keramiek vazen en potten zijn van aardewerk die met een glazuurlaag bij meer dan 1000 graden worden gebakken. De glazuur snelt en vormt dan één geheel met de aardewerk vaas of pot. Bij aardewerkfabriek Meintema wordt pottenbakken met een hoge mate van automatisering verbonden, waarmee wij een hoge kwaliteit tegen een sterk concurrerende prijs kunnen bieden.

De trends in keramiek

Onze trendcollectie in keramiek vazen, potten en aardewerk schalen, is gekoppeld aan het seizoen. Trend artikelen zijn vaak seizoensgebonden door de kleuren, omdat zomer en winter van elkaar verschillen. Ook houden wij rekening met bepaalde prints en finishes die “in” zijn en waar veel vraag naar is. 

Bezoek onze showroom

Omdat u als afnemer natuurlijk graag wil weten welke trends er zijn en welke vazen, bloempotten of schalen u moet inkopen, kunt u altijd inspiratie opdoen in onze showroom. Daarbij staan wij u graag bij met advies en tips voor uw nieuwe collectie!

Wilt u graag meer informatie maak vrijblijvend een afspraak.
 

“Bekijk onze unieke collectie aardewerk vazen en vul uw voorraad aan”