Aardewerk schalen

Voor mooie en decoratieve aardewerk schalen, kunt u ook bij aardewerkfabriek Meintema terecht. Deze schalen maken wij ook in diverse modellen, maten en kleuren.

Mooie collectie schalen van aardewerk

Onze collectie aardewerk schalen is tijdloos en past in elk interieur. Met en uiteenlopend aanbod aan schalen, vazen en bloempotten, gaat veel van ons aardewerk via onze groothandels naar bloemisterijen, retailers, kwekers, interieurwinkels en decoratiewinkels in het binnen- en buitenland. Onze collectie kan voor lange tijd geleverd worden.

Aardewerk schalen in diverse uitvoeringen

De aardewerk schalen bieden wij aan met een grote diversiteit in maten en uitvoeringen. Ronde schalen, vierkante schalen of geheel naar wens op maat gemaakt. Zo kunt u altijd een collectie schalen kiezen waar uw klanten om vragen of die passen bij de huidige trends.

Kwaliteit en exclusiviteit in keramiek

Gezien de hoge kwaliteit die wij leveren, is er veel vraag naar onze keramiek schalen, bloempotten en vazen. Met ons team van betrokken pottenbakkers binnen ons familiebedrijf, staan wij altijd voor u klaar bij vragen, specifieke wensen of een kleine of grote bestelling. U hoeft ook niet gelijk een grote partij te bestellen, maar in overleg kunnen wij ook kleinere aantallen leveren.  Altijd fijn als u de collectie aan het samenstellen bent.

Toonaangevende aardewerk schalen

Aardewerkfabriek Meintema is één van de toonaangevende aardewerk fabrikanten in Nederland op het gebied van aardewerk schalen, vazen en potten. In onze showroom kunt u op afspraak onze collectie bewonderen en hier uw ideeën opdoen. Onze aardewerk producten staan voor de hoogste kwaliteit, vakmanschap en creativiteit!

Benieuwd naar onze collectie schalen?

Kom gerust bij ons langs in onze showroom of bel ons voor al onze maten, modellen en kleuren. Daarbij geven wij gratis advies bij samenstellen of aanvullen van uw nieuwe collectie aardewerk schalen.

“Welke aardewerk schalen horen in uw collectie thuis? ”