Aardewerk bloempotten voor binnen

Bent u als groothandel, retailer, tuincentrum of kweker op zoek naar aardewerk (bloem)potten voor uw klanten? Aardewerkfabriek Meintema levert diverse soorten en maten bloempotten voor zowel woningdecoratie als voor bloemen en planten.

Aardewerk bloempot

Een aardewerk bloempot van Meintema betekent altijd hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Wij leveren onze aardewerk bloempotten in zowel grote als kleine getale. Al onze bloempotten worden door ons geglazuurd op onze spuiterij afdeling. Wij hebben seizoensgebonden kleuren, maar ook tijdloze finishes. Een aardewerk pot staat mooi, is tijdloos en gaat jaren lang mee. Zeg nou zelf, daar kan een plastic bloempot toch nooit tegenop?

Kweekpotten voor kwekers

Bent u een kweker en zoekt u speciale kweekpotten? Bij aardewerkfabriek Meintema kunt u ook speciale bloempotten bestellen in de maten 9-12-14 cm. Deze hebben de juiste formaat voor deze ES kweekpotten. Deze kweekpotten kunnen wij ook in de door u gewenste maat leveren. Daarbij  kunt u aangeven of u een klein of groot aantal nodig heeft.  Een kweekpot kan dus van heel klein formaat naar een fors formaat gemaakt worden, net welke plantsoorten u in deze kweekpotten wilt zetten. Onze kweekpotten worden veelvuldig door orchideeën en anturium kwekers gebruikt.

Bloempotten als woningdecoratie

Hedendagen worden onze bloempotten ook veel als woningdecoratie gebruikt.  Met mooie aardewerken bloempotten kunt u dan ook alle kanten op.  Daarbij spelen wij sterk in op de vraag en weten onze potten en aardewerk vazen  snel de weg naar de groothandel, tuincentra en kweker te vinden. Met aardewerk potten heeft u veel mogelijkheden voor woningdecoratie en kunnen hier de mooiste (bloem)stukken of( kunst)werken in gemaakt worden. U kunt onze aardewerk bloempotten ook in diverse decoraties en motieven bestellen.

Bloempotten voor binnen

Aardewerkfabriek Meintema is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van bloempotten voor binnen. Door de grote vraag en diversiteit aan wensen, kunnen wij een grote variatie aan bloempotten leveren. Binnen ons assortiment keramiek potten vind u dan ook grote bloempotten, kleine bloempotten, bolle bloempotten, vierkante bloempotten of aparte bloempotten geheel op maat voor de klant gemaakt. Onze maten variëren van 8 cm doorsnede tot wel 40 cm en alles wat daar tussen ligt.

Onze showroom bezichtigen?

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken om onze showroom te bezichtigen en ideeën op te doen. Dit kan zowel overdag als ’s avonds of in het weekend. 

“Maak ook een keuze uit onze ruime collectie aardewerk bloempotten”